Znáš MBTI test?

Je to způsob, jak určit svoji povahu. A mě zaujal natolik, že se stal mým koníčkem :)

Díky MBTI testu můžeš zjistit, mezi kterou z 16ti povah patříš. Vyjdou ti čtyři písmena, která říkají, jakou povahovou "krevní skupinu" máš :)

 

Nabízím dva odkazy, na nichž můžeš MBTI test zdarma provést:

https://www.16personalities.com/cs

nebo

http://test-mbti.hys.cz/index.php

 

K čemu je je to dobré?

Je dobré se znát... Vědět o svých kladech, schopnostech, silných stránkách, abys je mohla rozvíjet, stejně jako je fajn znát své slabé stránky a negativa své povahy, s kterými (když je znáš) můžeš pracovat. Navíc můžeš zjistit, jak jednáš v určitých situacích, nebo třeba který ze známých osobností měl stejnou povahu jako ty.

 

Já jsem INFJ a tento blog chci psát hlavně pro ty, kteří se mnou sdílejí tato čtyři písmenka a patří mezi jedno až dvě procenta lidí na světě, kteří mají povahu INFJ. Mým záměrem je pomoci pochopit a zorientovat se v povaze INFJ... a to jak lidem s touto povahou, tak jejich blízkým.

 

Každá povaha je něčím zvláštní a někdy možná náročná. Poznáním své povahy, nebo povahy lidí, kteří tě obklopují, můžeš více pochopit sebe i své bližní. Já chci dát tuto příležitost nám INFJs a těm, kteří nás mají na seznamu svých blízkých, přátel, nebo kamarádů. Každá povaha je jedinečná a krásná, protože každá z povah (stejně jako každý jednotlivý člověk) je odleskem úžasnosti a krásy svého Stvořitele - a to mě na každé z 16ti povah fascinuje... Ano, jsem věřící, a tak se budou na mém blogu objevovat i články na duchovní téma (které se nijak nemusí týkat INFJ) :)

 

PS: Pokud chceš, můžeš svá čtyři písmenka napsat do komentáře :)

 

 

Přeji ti radost při objevování sebe sama